Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Καλοκαιρία με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες

Πτώση του υδραργύρου από την Πέμπτη


Πολύ καλός αναμένεται ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα την ερχόμενη εβδομάδα, με τις θερμοκρασίες να κινούνται σε λογικά για την εποχή επίπεδα.


Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

Καλός καιρός με κατά τόπους νεφώσεις αναμένουμε για τη Δευτέρα σε ολόκληρη σχεδόν την επικράτεια. Στην Αθήνα χαμηλές θερμοκρασίες θα σημειωθούν νωρίς το πρωί και η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 16 βαθμούς Κελσίου ενώ στο Σαρωνικό και τον Νότιο Ευβοϊκό θα πνέει τραμουντάνα. Στη Θεσσαλονίκη αναμένουμε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες νωρίς το πρωί, ενώ από τα μεσημέρι θα σημειώσουν σημαντική άνοδο. Το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 12 βαθμούς και στο Θερμαϊκό θα πνέει Μαΐστρος.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου

Καλός ο καιρός και την Τρίτη με τη θερμοκρασία στην Αθήνα να φτάνει τους 15 βαθμούς κελσίου. Στο Σαρωνικό θα πνέει Τραμουντάνα . Στη Θεσσαλονίκη ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς και στο Θερμαϊκό θα πνέει Γαρμπής. Στα νησιά των Κυκλάδων και την Κρήτη η θερμοκρασία θα φθάσει τους 15 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς .

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου

Μικρή πτώση της θερμοκρασίες αναμένουμε στην Αττική με το θερμόμετρο να δείχνει τους 14 βαθμούς. Οι άνεμοι θα εξακολουθήσουν να πνέουν από βόρειες κατευθύνσεις. Στη Θεσσαλονίκη το θερμόμετρο θα δείξει τους 11 βαθμούς και στο Θερμαϊκό θα πνέει Λεβάντες. Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 ως 14 βαθμούς Κελσίου.

Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου

Καλός αναμένεται για την Αθήνα ο καιρός της πρώτης μέρας του Δεκεμβρίου με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι ασθενείς και τον υδράργυρο να δείχνει τους 13 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση και θα φθάσει τους 2 βαθμούς, ενώ στο Θερμαϊκό θα πνέει Όστρια.. Στα νησιά του Ιονίου θα πνέει Λεβάντες και η θερμοκρασία θα φθάσει τους 16 βαθμούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια: