Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Άγιο είχαν μάνα και κόρη στην Ν. Ποτίδαια Χαλκιδικής!



Χθες το απόγευμα (Παρασκευή 12 Ιουλίου), ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ν. Μουδανιών, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη διώρυγα της Ν. Ποτίδαιας Χαλκιδικής.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής των Ν. Μουδανιών, όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη ημι-βυθισμένου οχήματος εντός της ανωτέρω θαλάσσιας περιοχής σε βάθος 1,5 μέτρου περίπου έχοντας ανατραπεί.

Στο όχημα επέβαιναν η 43χρονη οδηγός και η 14χρονη κόρη της, οι οποίες είχαν απεγκλωβιστεί με τη συνδρομή περαστικών και αφού περισυνελέχθησαν από το θ/Γ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» Ν.Π. 6545 μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών και στη συνέχεια στο Γενικό Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου παραμένει νοσηλευόμενη η 14χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 43χρονη επιχείρησε να κάνει όπισθεν το αυτοκίνητό της με αποτέλεσμα το όχημα να καταλήξει μέσα στην διώρυγα.Στο συγκεκριμένο σημείο ο δρόμος που οδηγεί στο λιμάνι της Ποτίδαιας έχει υποστεί καθίζηση με αποτέλεσμα η διέλευση του δρόμου να γίνεται επικίνδυνη ιδίως της νυχτερινές ώρες όπου δεν υπάρχει φωτισμός στο συγκεκριμένο σημείο με την πιθανότητα ατυχήματος να αυξάνεται.

H εβδομαδιαία εφημερίδα της Χαλκιδικής "Θέμα" εδώ και τόσο καιρό δημοσίευε φωτο-ρεπορτάζ από τον συγκεκριμένο δρόμο-καρμανιόλα που εδώ και τόσα χρόνια κανείς δεν έχει κινήσει τις διαδικασίες για την ανακατασκευή του.

Τελικά,από το περιστατικό δεν προκλήθηκε ρύπανση στην διώρυγα της Ποτίδαιας, ενώ το όχημα πρόκειται να ανελκυστεί με μέριμνα του ιδιοκτήτη.

Προανάκριση, διενεργείται από το Υπολιμεναρχείο Ν. Μουδανιών.




Επιμέλεια:Πολυχρόνης Κασίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: