Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

STRATONI BEACH PARTY - ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤAΛΛΕΙΟΛΟΓΙΑΣ (Βίντεο)

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης και ενώ στην Ιερισσόκάποιοι χαίρονταν που η εξόρυξη στις Σκουριές μετατίθεται για ένα χρόνο αργότερα (δηλ. για το 2016), 17 μόλις χιλιόμετρα μακρύτερα και πιο συγκεκριμένα στο Στρατώνι νέοι άνθρωποι, για την ακρίβεια φοιτητές, χαίρονταν για τους δικούς τους λόγους.

Λόγους που έχουν να κάνουν με την απόκτηση πρακτικών γνώσεων και εμπειριών υψηλού επιπέδου , που αφορούν τις επιστήμες της γεωλογίας, της μεταλλειολογίας και της μηχανικής ορυκτών πόρων.



Όλοι τους έδωσαν ραντεβού στο beach bar "Paraty" του Στρατωνίου στο καλωσόρισμα που διοργάνωσε η "Ελληνικός Χρυσός" των φοιτητών του Δήμου Αριστοτέλη, που κάνουν την θερινή τους απασχόληση στην εταιρεία, καθώς και των φοιτητών από τις σχολές Γεωλόγων, Μεταλλειολόγων και Μηχανικών Ορυκτών Πόρων που κάνουν την πρακτική τους.


Τα χαμόγελα που θα δείτε στα πρόσωπα των φοιτητών στο βίντεο που ακολουθεί, ευχόμαστε να είναι ο προάγγελος για ένα καλύτερο επαγγελματικό παρόν και μέλλον σε μια χώρα που λόγω των πλούσιων μεταλλευτικών κοιτασμάτων της έχει τη δυνατότητα να τους το προσφέρει.


Δυστυχώς οι παρασιτικές "Κασσάνδρες", που ζουν και βασιλεύουν από την εκδίωξη λαμπρών νέων μυαλών και επιστημόνων αρκετούς έχουν στείλει μακριά από την Ελλάδα, κρατώντας τη χώρα όμηρο των υπόγειων οικονομικών συμφερόντων που εκπροσωπούν, κρύβοντας τα κάτω από το μανδύα του καλού "οικολόγου" και "πατριώτη"...


Ελπίζουμε να έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για να αλλάξει αυτό το άθλιο σκηνικό, που μεταξύ άλλων παθογενειών, που εκπορεύονται από τα ίδια κέντρα "συντήρησης" και τα οποία έφεραν τη χώρα μας στον πάτο.

  

Πολίτες Αριστοτέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια: