Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Προτάσεις για την "Πράσινη Επιχείρηση 2010"

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, μέλος της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ που είναι εταίρος του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ‘‘Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα’’ (ΕΠΑΝ ΙΙ), ΕΦΕΠΑΕ, με γεωγραφική ευθύνη τις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, ενημερώνει τους υποψήφιους επενδυτές του νομού Χαλκιδικής ότι μπορούν να υποβάλουν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.ependyseis.gr/mis, την πρότασή τους, στο πλαίσιο του προγράμματος του ΕΠΑΝ ΙΙ "ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010" μέχρι την Παρασκευή 18-6-2010....
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν εις διπλούν, το αργότερο σε διάστημα επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων. Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής αποτελεί τόπο υποβολής των δικαιολογητικών της πρότασης για το νομό Χαλκιδικής.
Επισημαίνεται ότι επιλέξιμες θεωρούνται οι δαπάνες που θα γίνουν μετά την ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της πρότασης.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Οδηγό του Προγράμματος, τα απαιτούμενα έντυπα υποβολής, τους τόπους υποβολής των προτάσεων, καθώς και πληροφορίες για το πρόγραμμα και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν, οι ενδιαφερόμενοι για το νομό Χαλκιδικής μπορούν να απευθύνονται / ενημερώνονται:
α) Από τους διαδικτυακούς τόπους:
www.ypoian.gr
www.ggb.gr

www.antagonistikotita.gr

www.efepae.gr
www.e-kepa.gr
β)
Aπό το Επιμελητήριο Χαλκιδικής (Τηλ. 23710 / 24.300, 24.300)
γ) Από την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ (Μαρίνου Αντύπα 41, 57001 Θεσσαλονίκη, τηλ.2310-480.000,
e-mail: info@e-kepa.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ,www.e-kepa.gr )
δ) Από τις Συνεταιριστικές Τράπεζες και τους Αναπτυξιακούς Φορείς, που εδρεύουν στο
νoμό Χαλκιδικής, των οποίων
τα στοιχεία επικοινωνίας αναφέρονται στον Οδηγό του Προγράμματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: