Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Εξοχικό παλάτι στην Χαλκιδική ο Ζαγοράκης

  H ιδιόκτητη βίλα κοστολογείται 1 εκατ. ευρώ και βρίσκεται σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα στη Χαλκιδική - Γείτονες το καλοκαίρι με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου
Ο άλλοτε σούπερ σταρ της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και παράγοντας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε μία ακόμη επένδυση ζωής: να αγοράσει μια από τις πολυτελείς κατοικίες πολλών τετραγωνικών που βρίσκονται μέσα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Sani Resort» της Χαλκιδικής. Πρόκειται για αυτόνομες εντυπωσιακές βίλες που διαθέτουν όλες τις ανέσεις. Έχουν αρκετά υπνοδωμάτια, μπάνια με τζακούζι, κήπο με πολύ πράσινο και αρκετά μεγάλες πισίνες...

«Εκτός από τη μοναδική τους αρχιτεκτονική,που οφείλεται στην οικογένεια Ανδρεάδη, εκ των ιδιοκτητών του συγκροτήματος, είναι μεζονέτες υψηλής αισθητικής που προτιμά η αφρόκρεμα της Θεσσαλονίκης. Βρίσκονται μέσα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα απολαμβάνοντας όλες τις παροχές του, όπως τα γκουρμέ εστιατόρια και τα υψηλού επιπέδου spa, διατηρώντας εξάλλου και την αυτονομία τους. Θεωρείται ό,τι καλύτερο για οικογένειες που έχουν παιδιά, καθώς υπάρχει πολύ πράσινο, καλή θάλασσα σε απόσταση μερικών μέτρων και, το κυριότερο, υπάρχουν χώροι και προσωπικό όπου μπορούν να περάσουν ευχάριστα οι μικροί θαμώνες, δίνοντας τη δυνατότητα στους γονείς τους να ξεκουραστούν έστω και για κάποιες ώρες», παραδέχονται οι κάτοικοι Θεσσαλονίκης.
Θαμώνες της περιοχής παραδέχονται ότι έχουν δει πολλές φορές τον Θοδωρή Ζαγοράκη να επισκέπτεται τον χώρο προκειμένου να περιεργαστεί για ακόμη μία φορά τη συγκεκριμένη μεζονέτα.
Το πολυτελές σπίτι που αγγίζει μια τιμή κοντά στο 1 εκατ. ευρώ ο άλλοτε αρχηγός της εθνικής ομάδας το θέλει για καλοκαιρινό κατάλυμα της οικογένειάς του, η οποία ούτως ή άλλως μεγαλώνει αφού η Ιωάννα Λίλη είναι και πάλι έγκυος (η κόρη τους Μαρία είναι τριών ετών, ενώ το δεύτερο παιδί αναμένεται μέσα στον Αύγουστο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: