Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΠΑΟΚ: Έρχεται Θεσσαλονίκη ο Μπερέτα

Ως τη Δευτέρα θα είναι στη Θεσσαλονίκη ο Μάριο Μπερέτα για να «πιάσει δουλειά» ως ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, μια και έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία μαζί του. Οι δύο πλευρές «αντάλλαξαν» χθες συμβόλαια, έγινε επίσημη μετάφραση, έγιναν οι όποιες διορθώσεις και οι «επίσημες» υπογραφές θα «πέσουν» με το που θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη ο Ιταλός τεχνικός. Ο Μπερέτα φέρεται να συγκεντρώνει ήδη πληροφοριακό υλικό για την ομάδα, ενώ η είδηση της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ φέρει πλέον "σε ετοιμότητα" και τα Ιταλικά Μ.Μ.Ε., που συνδυάζουν την συνεργασία του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και με αρκετές μετεγγραφές...
Το βέβαιο, απ' την πλευρά του ΠΑΟΚ, είναι πως η μετεγγραφή που σίγουρα θα ανακοινωθεί είναι η αυτή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Οι υπόλοιπες θα "εξεταστούν" με μεγάλη προσοχή απ' τη διοίκηση Ζαγοράκη, αφού η οικονομική εξυγίανση προέχει, όπως είπε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ πριν από λίγες ημέρες σε αντιπροσωπεία οπαδών της ομάδας.
Σήμερα, για παράδειγμα, η Σερβική ιστοσελίδα sportske.net στέλνει στον ΠΑΟΚ τον 26χρονο επιτελικό χαφ, Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με τη φανέλα της γαλλικής Λανς, η οποία τον αγόρασε το 2008 από τον Ερυθρό Αστέρα με 2.000.000 ευρώ. Φέτος είχε 16 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα, τις μισές ως βασικός, χωρίς να σκοράρει. Έχει συμβόλαιο με τους Γάλλους ως το 2013, κάτι που προφανώς "φρενάρει" και κάθε πιθανή σκέψη απόκτησης, αν υπάρξουν μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις εκ μέρους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: