Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Συνελήφθη δύο φορές σε μία εβδομάδα για χρέη προς το Δημόσιο 40χρονος Χαλκιδικιώτης

Κατά... συρροή φοροφυγάς αποδείχθηκε ο 40χρονος Γιώργος Μαντάρας από τη Χαλκιδική, αφού σε μία μόλις εβδομάδα συνελήφθη δύο φορές για χρέη προς το Δημόσιο και μάλιστα από δύο διαφορετικές επιχειρηματικές δραστηριότητες.

 Οι «παρτίδες» του 40χρονου Χαλκιδικιώτη με τη Δικαιοσύνη, για οφειλές προς το δημόσιο άνοιξαν την περασμένη Πέμπτη, όταν άνδρες του ειδικού τμήματος της ΕΛ.ΑΣ τον «τσίμπησαν» με την κατηγορία ότι χρωστά στο ελληνικό δημόσιο ποσό ύψους 395.317 ευρώ από τη δραστηριότητά του ως αυτοκινητιστής. Τη Δευτέρα -και αφού μέχρι τότε ήταν κρατούμενος- ρύθμισε την οφειλή του και μάλιστα κατάθεσε κι ένα μέρος αυτής.

Λίγο πριν φύγει από τα δικαστήρια, ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση για καταδίκη σε φυλάκιση τριών ετών για μη έγκαιρη καταβολή χρεών 1.297.356 ευρώ, ως ιδιοκτήτης εταιρείας χαρτικών και συνελήφθη ξανά. Στην «τσιμπίδα» των αστυνομικών αρχών βρέθηκε χθες το μεσημέρι και η 30χρονη Σταματία Δαμιανού, από τη Θεσσαλονίκη, διαχειρίστρια της εταιρρίας τεχνικών έργων «Π. Ζήλιος και ΣΙΑ» με την κατηγορία της μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια: