Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

H αγορά στη Χαλκιδική έχει βάλει τα γιορτινά της και έμποροι και επαγγελματίες, κυρίως σε Πολύγυρο και Ν.Μουδανιά είναι πανέτοιμοι να υποδεχτούν το αγοραστικό κοινό με προσιτές τιμές και ποιοτικό εμπόρευμα. Στην δυσκολότερη χρονιά τους, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες δεν σταματούν να ελπίζουν, ότι μπορεί να υπάρξει ανάκαμψη, αφού παραδοσιακά τα Χριστούγεννα η κίνηση είναι μεγάλη και η ψυχολογία του κόσμου μπορεί να αλλάξει.


Για την τόνωση της αγοραστικής κίνησης φέτος οι Εμπορικοί Σύλλογοι ετοιμάζουν εκπλήξεις!

Ο Σύλλογος Εμπόρων και Επαγγελματιών Ν. Μουδανιών, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της πόλης, που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν ένα καλό κλίμα στην αγορά, διοργανώνει την ερχόμενη Τρίτη 20/12 από τις 17:00 το απόγευμα και μετά μια  μεγάλη γιορτή όπου θα μοιράζονται πλούσια εδέσματα και γλυκά σε μεγάλους και μικρούς, ζεστό κρασί ενώ θα υπάρχει και μουσική.


Ο Εμπορικός Σύλλογος Πολυγύρου ετοιμάζει τη “Γιορτή της Αγοράς”, που θα πραγματοποιηθεί στον Πολύγυρο την 31η Δεκεμβρίου 2011, στις 12 το μεσημέρι, μπροστά στο Δημαρχείο, η οποία θα περιλαμβάνει παιχνίδια και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους, με μουσική και διάφορα εδέσματα.

Εξάλλου, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της τοπικής αγοράς, ο Εμπορικός Σύλλογος Πολυγύρου, μέσω των καταστημάτων που συμμετέχουν στη “Γιορτή Αγοράς” (έχουν την αφίσα του κολλημένη στην βιτρίνα τους), προσφέρει λαχνούς σε όσους καταναλώσουν είκοσι ευρώ και πάνω, κατά τις ημέρες από 18 έως και 31 Δεκεμβρίου 2011, παρέχοντας την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην κλήρωση που θα γίνει από τον "Αϊ Βασίλη", στη 1 το μεσημέρι, στο πλαίσιο της Γιορτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: