Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ «ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

                                            
Ετοιμαστείτε για δύο γιορτές αγάπης που προετοιμάζουν τα μέλη και οι φίλοι των γιατρών του κόσμου τις τελευταίες δύο εβδομάδες.


Η πρώτη γιορτή θα λάβει χώρα αυτή την εβδομάδα και θα είναι ο στολισμός ενός Χριστουγεννιάτικου έλατου από τον Ταξιάρχη μας το οποίο είναι στημένο ήδη Στις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ πόρτα πόρτα διαγώνια του Δημαρχείου Νέας Προποντίδας.
 Το δέντρο θα στολιστεί με ευχές για τους γιατρούς του κόσμου από μαθητές του Δήμου μας το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου, ώρες 11.30 με 12.00. Στον ίδιο χώρο αφού προσφέρθηκε η επιχείρηση, μπορείτε όποιοι επιθυμείτε να προσφέρετε τρόφιμα μακράς διαρκείας, Ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, γάλατα σε κουτιά, λάδι κλπ, ακόμη και ρούχα σε καλή κατάσταση.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Νέας Προποντίδας θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε κοινωνικές ομάδες στην περιοχή μας, που έχουν απόλυτη ανάγκη αυτών των αγαθών, καθώς και να μεταφέρουμε και να αποθηκεύσουμε προσωρινά τα αγαθά.

Η δεύτερη γιορτή θα γίνει στις 21-22 και 23 Δεκεμβρίου, ημέρες κατά τις οποίες η πλατεία των Μουδανιών θα φιλοξενεί τα ξύλινα σπιτάκια των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής, κάτι που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια. Θα στήσουμε λοιπόν μαζί ένα Δέντρο από γάλα σε κουτιά κι ευελπιστούμε να βοηθήσετε όλοι να γίνει το ψηλότερο στην Ελλάδα αφιερωμένο στους Γιατρούς του κόσμου.

Στο χώρο θα υπάρχει και σταντ των Γιατρών από όπου θα μπορεί ο καθένας να αγοράσει μικροδώρα για τις γιορτές και να συμβάλει στο έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: