Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Έναρξη Ακαδημιών Α.Ο.Πολυγύρου

Αγαπητοί γονείς,
Μια νέα αθλητική περίοδος ξεκινά και ο Α.Ο.Πολυγύρου συνεχίζει  την προσπάθεια του, για μετάδοση των ιδεών του αθλητισμού μέσω της ανάπτυξης του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και της Πετοσφαίρισης.
Από τις 11 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τόσο οι εγγραφές αλλά και οι προπονήσεις όλων των τμημάτων των Ακαδημιών  του Ομίλου.
Στο τμήμα JUNIOR , καθώς επίσης και στο τμήμα Κορασίδων προπονήτρια θα είναι η Κατερίνα Νούκαρη η οποία ανανέωσε την συνεργασία της με τον ΑΟΠ.. Η Κατερίνα είναι  Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση. Η ίδια έχει και επιτυχίες ως Αθλήτρια με την ομάδα του Ηρακλή. Πριν έρθει στον ΑΟΠ ήταν προπονήτρια στα τμήματα Ακαδημιών της ΜΕΝΤ.




Στο Προπαιδικό και Παιδικο Τμήμα, νεος προπονητης θα είναι ο Γιώργος Πεγιάς. Ο Γιώργος Πεγιάς γεννημένος στα Στάγειρα Χαλκιδικής είναι πτυχιούχος Οικονομικών του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικοτραπεζικά. Η ενασχόληση του με το μπάσκετ ξεκίνησε πριν από μια εικοσαετία, όταν το 1994 έγινε μέλος της παιδικής ομάδας τους Στρατωνίου. Κατέκτησε 1 πρωτάθλημα και 4 κύπελλα Χαλκιδικής καθώς και 1 πρωτάθλημα Γ’ εθνικής. Τα τελευταία 9 χρόνια είναι παίχτης εθνικών κατηγοριών(6 στη Γ’ & 3 στη Β’ εθνική) αγωνιζόμενος με την ομάδα του Στρατωνίου, στην οποία παραμένει ως βοηθός προπονητή.
       Προπονήτρια των τμημάτων junior βόλλευ και παγκορασίδων θα είναι η Ζωή Μοσχονά ( πρώην αθλήτρια της Εθνικής ομάδας, επίσης του Αρη, του Ηρακλή και του Ανατόλια. Τις προηγούμενες σεζόν πρόσφερε τις υπηρεσίες της στις Ακαδημίες του Άρη, του Μέγα Αλέξανδρου και του Ηρακλή).
      Οι επιτυχίες για τον ΑΟΠ κατά της διάρκεια της περυσινής χρονιάς, υπήρξαν πολλές και απόφαση της νέας διοίκησης να δοθεί έμφαση από φέτος κυρίως στις Ακαδημίες της ομάδας μέσα από τις οποίες θα γίνεται σιγά σιγά και η στελέχωση των ανδρικών και γυναικείων τμημάτων.
Έτσι σας προσκαλούμε να εμπιστευθείτε σε μας, τα παιδιά σας για την αθλητική διαπαιδαγώγηση και ανάπτυξη.
Στόχος μας είναι η εξειδικευμένη  μάθηση των δεξιοτήτων του αθλήματος  του basketball και του volleyball.
Οι προπονητές του Α.Ο.Π. χρησιμοποιώντας  σύγχρονες μεθόδους μάθησης και  διαπαιδαγώγησης στοχεύουν να βοηθήσουν τους αθλητές/τριες:
  • Να αποκτήσουν υγιη αθλητική νοοτροπία,
  • Να διοχετεύσουν την ενεργητικότητα τους σε αθλητικές δραστηριότητες
  • Να μάθουν να συνεργάζονται με συμπαίχτες, προπονητές και εφόρους
  • Να λαμβάνουν αποφάσεις και να αποκτούν ευθύνη των ενεργειών τους κατά την προπόνηση και τον αγώνα
  • Να χαρούν παίζοντας ομαδικά παιχνίδια
  • Να υιοθετήσουν ως στάση ζώνης το ευ αγωνίζεσθε’.

Δεν υπάρχουν σχόλια: