Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ Ν.ΤΡΙΓΛΙΑ

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Νέας Τρίγλιας το φρικιαστικό έγκλημα, με θύμα έναν 27χρονο Αλβανό, η σωρός του οποίου βρέθηκε τυχαία, καλυμμένη από σωρό με πέτρες.

Τον Αλβανό εργάτη, κάτοικο Νέας Τρίγλιας, τον αναζητούσε εδώ και μέρες ο εργοδότης του, ο οποίος έχει φάρμα ζώων έξω από τον οικισμό.
Το πτώμα του άτυχου εργάτη, που ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, σύρθηκε από τον δράστη ή τους δράστες έξω από το υπαίθριο κατάλυμά του, που ήταν δίπλα στην κτηνοτροφική μονάδα, και σκεπάστηκε, για να μην εντοπισθεί, ενώ το κρεβάτι του, όπου έγινε ο φόνος, καλύφθηκε από κουβέρτα, ώστε να μην προξενήσει υποψίες για τον θάνατό του.

Στο σημείο κλήθηκε ο  ιατροδικαστής Θεσσαλονίκης, Ματθαίος Τσούγκας, ο οποίος ανέφερε ότι το θύμα έφερε κακώσεις, από τη βαριοπούλα που βρέθηκε δίπλα το πτώμα του άτυχου Αλβανού. Ο 27χρονος αγνωούταν από την Κριακή 11/12.


Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων τις τελευταίες ημέρες το....
θύμα φιλοξενούσε ένα άτομο αλβανικής καταγωγής, το οποίο αναζητείται από την Αστυνομία, ενώ πρόσφατα είχε εισπράξει τον μισθό του, 1.000 ευρώ, από τον  εργοδότη του, αλλά τα χρήματα δεν βρέθηκαν.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και  εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Του Θωδορή Δούκα
 http://halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: