Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Γ.ΒΑΓΙΩΝΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν ήθελα τον Δημήτρη Πάχτα» παραδέχτηκε ο πρώην βουλευτής και αποπεμφθείς από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, Γιώργος Βαγιωνάς, μιλώντας στο ΧTV και αποκάλυψε άφθονο παρασκήνιο για πρόσωπα και γεγονότα μέχρι την αποπομπή του από το ψηφοδέλτιο.

«Ουδέποτε παραιτήθηκα, ούτε γραπτά ούτε προφορικά. Δεν είναι προσωπικό ούτε οικογενειακό όπως θέλουν κάποιο να το παρουσιάσουν στο διαδίκτυο» είπε ο κ.Βαγιωνάς και συνέχισε αποκαλύπτοντας το λόγο που απομακρύνθηκε από το ψηφοδέλτιο.


«Η τελευταία επαφή μου με τον πρόεδρο της ΝΔ Α.Σαμαρά ήταν τη Μ. Πέμπτη 12/4. Συνομιλήσαμε και είπα ότι υπάρχει πρόβλημα για τον κ.Δημήτρη Πάχτα.



Από την εποχή που ήταν διοικητής στο Νοσοκομείο κατηγορείται για κακοδιαχείριση και καταλογισμό από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Είναι ηθικές οι διώξεις. Τι θα πούμε στον κόσμο; Δεν θέλω αυτό το πρόσωπο» είπε στον Α.Σαμαρά ο Γ.Βαγιωνάς. Μάλιστα ο Α.Σαμαράς τον διαβεβαίωσε ότι δε θα είναι στα ψηφοδέλτια ο κ.Πάχτας.

Την ημέρα της αποπομπής, τού ζήτησαν από τη Συγγρού να αλλάξει γνώμη και να δεχτεί τον κ.Πάχτα στο ψηφοδέλτιο. Το απόγευμα έμαθε από την κόρη του ότι βγήκε από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. «Κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο. Δε σε θέλει κανείς από κει μου είχε πει ο Α.Σαμαράς. Δεν είχαν το θάρρος από το κόμμα να μου πάρουν ούτε ένα τηλέφωνο" είπε ο κ.Βαγιωνάς.

Ο κ.Βαγιωνάς κατηγόρησε ευθέως τον δήμαρχο Πολυγύρου και πρώην νομάρχη Αστέριο Ζωγράφο. «Υπάρχει κατεστημένο και ο Ζωγράφος το 2006 πήρε το χρίσμα για τις Νομαρχιακές εκλογές μέσω Ρουσόπουλου Εφραίμ» είπε και τόνισε ότι «Υπάρχει σπείρα ανθρώπων που θέλει να ελέγχει πολιτικά και οικονομικά το νομό. Έχετε την εντύπωση ότι η ΝΔ είναι ενωμένη;»

Από HALKIDIKINEWS

του ΘΟΔΩΡΗ ΔΟΥΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: