Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Γ.Δριβελέγκας: ''Η τύχη μας και το μέλλον της χώρας είναι στα χέρια μας''

Η τύχη μας και το μέλλον της χώρας είναι στα χέρια μας.

Την Κυριακή, 6 Μαίου, καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα στην ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον και στις ανεύθυνες περιπλανήσεις σε τριτοκοσμικά μονοπάτια.

Με την ψήφο μας θα χαράξουμε το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει το έθνος μας τις επόμενες δεκαετίες.

Με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο και όχι στο χθες, η επιλογή μας δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ακυρώσει τις θυσίες που έχει κάνει μέχρι τώρα ο λαός μας. Οι θυσίες αυτές δημιούργησαν τις προϋποθέσεις να προκύψει, για τη χώρα μας, το μεγαλύτερο χρηματοδοτικό πρόγραμμα στήριξης της Ελληνικής οικονομίας. Ακόμα οι Έλληνες αποδείξαμε ότι μένουμε σταθερά και αταλάντευτα προσηλωμένοι υπέρ της παραμονής της χώρας σε Ευρωπαϊκή τροχιά και υπέρ της παραμονής μας στο ευρώ.

Την Κυριακή, 6 Μαίου, αποφασίζουμε και στέλνουμε ισχυρό και ξεκάθαρο μήνυμα ελπίδας για την Ελλάδα της δημιουργίας και της προοπτικής, για την Ελλάδα που στηρίζεται στις δικές της και όχι σε δάνειες δυνάμεις, για την Ελλάδα που μπορεί να συνδιαμορφώνει τις Ευρωπαϊκές εξελίξεις, για την αυτοδύναμη Ελλάδα.

Συμπατριώτισσες – τες

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Τιμώντας την εμπιστοσύνη σας πιστεύω ότι, αφιέρωσα όλες μου τις δυνάμεις, ιδιαίτερα από τη θέση του Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων που μου εμπιστεύτηκαν οι Πρωθυπουργοί κ.κ. Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμος, στην ψήφιση νόμων, που δημιουργούν προϋποθέσεις ανάπτυξης της αγροτικής παραγωγής, στην προστασία και ενίσχυση των παραγόμενων προϊόντων και την επίλυση προβλημάτων που επί χρόνια ταλαιπωρούσαν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της χώρας μας.

Στις εκλογές της 6ης του Μάη ζητώ πάλι την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας για να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το αποτελεσματικό και δημιουργικό, κατά κοινή ομολογία, έργο που ξεκινήσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: