Πριν από λίγες ημέρες σε μεγάλο δήμο της Χαλκιδικής το θέμα συζήτησης ήταν ο γηραλέος δήμαρχος και η ξανθιά πεταχτούλα γραμματέας.
Ο… σύζυγός και κερατάς όπως θα διαπιστώσετε από την ιστορία που θα σας διηγηθούμε τους έκανε τσακωτούς με αποτέλεσμα να γίνει ο κακός χαμός.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο σύζυγος της πεταχτούλας γραμματέας ανησύχησε γιατί δεν είχε ακόμη επιστρέψει στο σπίτι.

Στα τηλέφωνα που της έκανε στο κινητό της δεν απαντούσε και έτσι αποφάσισε να πάει στο δημαρχείο για να δει τι ακριβώς συμβαίνει.
Πήρε λοιπόν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της …
πυροσβεστικής όπου δουλεύει και έπιασε στα πράσα τον ερωτύλο δήμαρχο με τη σύζυγό του.
Οι σκηνές που εκτυλίσσονταν δεν περιγράφονται, αφού τα δύο πιτσουνάκια ήταν βέβαια ότι όλοι είχαν φύγει με αποτέλεσμα να μην έχουν πάρει τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας.

Η πόρτα ήταν ορθάνοιχτη όταν έφτασε ο κερατάς –που ως συνήθως τα μαθαίνει πάντα τελευταίος- σύζυγος στο γραφείο.
Αυτά που ακούγονταν δεν περιγράφονται και έτσι θα αρκεστούμε στα βασικά του στυλ «τι σου κάνω μάνα μου» από το δήμαρχο και «δώστα όλα τα γκάζια» από τη γραμματέα.

Κόντεψε όπως καταλαβαίνετε να πάθει εγκεφαλικό όταν μπήκε στο γραφείο και τους βρήκε καβάλα στ’ άλογο που λέει και ο ποιητής.
Ο κερατάς αρχίζει τα γαλλικά και στους δύο με αποτέλεσμα ο γηραλέος αλλά ερωτύλος δήμαρχος να αρχίζει να του τάζει λαγούς με πετραχήλια.
«Πες μου τι θέλεις να κάνω», «τι θέλεις να σας δώσω», «δε θέλω να μάθει κανείς το παραμικρό», «έχω μεγάλα παιδιά, ο ένας έχει γραφείο στη Θεσσαλονίκη θα γίνουμε ρεζίλι».

Δε μάθαμε ασφαλώς τα ανταλλάγματα που πήρε ο κερατάς, αλλά η ιστορία που σας διηγηθήκαμε είναι πέρα για πέρα αληθινή.
Και αυτό γιατί ο κερατάς για να σβήσει τον καημό του πήγε σε γνωστό μπαρ της πόλης.
Ήπιε και άρχισε να… ξερνάει εμπιστευτικά την ιστορία στην μπαργούμαν, με αποτέλεσμα να τη μάθει όλη η πόλη.
πηγή: paraskhnio.gr