Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ COKTAIL ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Το 2ο Ετήσιο Φιλανθρωπικό Cocktail οργάνωσε την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής.
Η πρωτοβουλία που ξεκίνησε ένα χρόνο πριν με σκοπό να βρεθούν τα μέλη και οι φίλοι της Ένωσης σε μια κοινωνική εκδήλωση απαλλαγμένη από επαγγελματικές ευθύνες, υλοποιήθηκε και φέτος στο MaisonCrystal στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ενισχύοντας ιδρύματα της Χαλκιδικής.
Το 2012 η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής έκλεισε 30 χρόνια από την ίδρυσή της και το cocktail απέκτησε επετειακό χαρακτήρα.




Ο νυν Πρόεδρος της Ένωσης και του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής κος Γρηγόρης Τάσιος και τα υπόλοιπα μέλη του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης βράβευσαν τους πρώην Προέδρους της Ένωσης κ.κ. Δημήτρη Γρηγοριάδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Μιχάλη Αθανασόπουλο και Γεράσιμο Μπακογιάννη.
Για τη συνολική τους προσφορά στον τουρισμό της Χαλκιδικής, δόθηκε τιμητική πλακέτα σε εκπροσώπους των υπηρεσιών:
Ø  Δ/νση Ε.Ο.Τ. Κεντρικής Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη με εκπροσώπους την κα Περσεφόνη Τρίχα και τον επί σειρά ετών πρώην Προϊστάμενο κο Θωμά Γκουτάντζη
Ø  Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής με εκπρόσωπο τον Διευθυντή, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Παπουτσή
Ø  Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκιδικής με εκπρόσωπο τον Αντιπύραρχο Δημήτρη Παπαδόπουλο
Ø  Λιμενικές Αρχές Χαλκιδικής με εκπρόσωπο τον Λιμενάρχη Ιερισσού, Αντιπλοίαρχο Θωμά Τσιαλό.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ξενοδόχοι της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης, τουριστικοί πράκτορες, επιχειρηματίες.
Ο Βουλευτής Χαλκιδικής κος Ευθύμης Καρανάσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κος Ιωάννης Γιώργος και η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κα Αφροδίτη Λεϊνά, χαιρέτισαν την πρωτοβουλία.
Συνολικά παρευρέθησαν περίπου 120 καλεσμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: