Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Ανήλικος διακινούσε ναρκωτικά στην Χαλκιδική

Το 16χρονο «βαποράκι» συνελήφθη μαζί με έναν 28χρονο Αλβανό συνεργό του

Πάνω στο αλισβερίσι τσάκωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Κασσανδρείας στη Χαλκιδική δυο εμπόρους ναρκωτικών που προσπαθούσαν να πουλήσουν την πραμάτεια τους. Μάλιστα, ο ένας από αυτούς ήταν ένα ανήλικο Ελληνόπουλο!

Το 16χρονο «βαποράκι» συνελήφθη μαζί με έναν 28χρονο Αλβανό συνεργό του, πριν προλάβουν να παραδώσουν στον αγοραστή που εξαφανίστηκε τις τέσσερις συσκευασίες με συνολικά 168,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν ακόμη μια ζυγαριά ακριβείας και ένα σακίδιο με 94 νάιλον σακουλάκια για τη συσκευασία ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής για κατοχή και πώληση ναρκωτικών.

*** Έξι νάιλον συσκευασίες με 315 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης σκόπευε να διακινήσει στα στέκια χρηστών στην Καβάλα, ένας 42χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι είχαν πληροφορίες για τη δράση του. Στο σπίτι του οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μεταξύ άλλων μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 95 ευρώ και ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

*** Φορτωμένος με ναρκωτικά συνελήφθη στην Άνω Κορακιάνα της Κέρκυρας ένας 56χρονος Βρετανός μόνιμος κάτοικος της περιοχής. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα στην κατοικία του κατέσχεσαν επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 60 γραμμαρίων και κατεργασμένη κάνναβη βάρους 2,6 γραμμαρίων και ο 56χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

*** Δεν ήταν… αμυγδάλου η «σοκολάτα» που είχε μαζί της μια 57χρονη Ελληνίδα η οποία έπεσε σε μπλόκο αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών! Ο εκπαιδευμένος σκύλος που είχαν μαζί τους, «μύρισε» την κατεργασμένη κάνναβη βάρους 17,1 γραμμαρίων που είχε μαζί της κι έτσι η 57χρονη συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: