Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας, μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Ν.Μουδανιών και τους Γιατρούς του Κόσμου, θέλοντας να βοηθήσει τους οικονομικά αδύναμους και άπορους πολίτες, αναλαμβάνει την συγκέντρωση φαρμάκων στο αρμόδιο γραφείο του Δήμου τα οποία κατόπιν θα παραδίδονται στο Κέντρο Υγείας όπου οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται για τη χορήγηση τους. Παρακαλούμε τους δημότες μας όπως ευαισθητοποιηθούν και δράσουν ενεργά προκειμένου να συλλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα φάρμακα.

Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των καιρών και μέσα στο κλίμα οικονομικής αδυναμίας που όλοι ζούμε, ο Δήμος στέκεται συμπαραστάτης και βοηθός της τοπικής κοινωνίας. Σ αυτό το ρόλο έχει συνεργάτη και υποστηρικτή τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ν.Μουδανιών κ. Χριστόπουλο Αθανάσιο καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τους οποίους και ευχαριστούμε για την βοήθεια τους .
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο της πρόνοιας (Δημαρχείο τηλ επικ.2373350266 ) και στο Κ.Α.Π.Η του Δήμου Ν.Μουδανιών (τηλ.επικ.2373022589 )


Ο Αντιδήμαρχος

Δαμιανίδης Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια: