Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών στη 2η Γενική Έκθεση Χαλκιδικής

Στη 2η Γενική Έκθεση Χαλκιδικής συμμετείχε ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών σε περίπτερο που του παραχώρησε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης ο Εμπορικός Σύλλογος συγκέντρωσε φάρμακα τα οποία δόθηκαν στους Γιατρούς του Κόσμου για να τα μοιράσουν σε οικογένειες των Ν. Μουδανιών που έχουν ανάγκη. Η ανταπόκριση του κόσμου σε αυτή την προσπάθεια ήταν θερμή με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί μια ικανοποιητική ποσότητα φαρμάκων για να καλύψει, ορισμένες από τις ανάγκες που υπάρχουν.
Επιπλέον, οι δεκάδες επισκέπτες που πέρασαν από το περίπτερο είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα τρέχοντα νέα του Συλλόγου από την εφημερίδα που διανέμονταν δωρεάν.







Κατά τα εγκαίνια της Έκθεσης τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου απένειμαν στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Γιώργο Γκιλή τιμητική πλακέτα για την προσφορά του και την προσπάθεια να ενισχύσει τις κατά τόπους αγορές της Χαλκιδικής.


Τα μέλη του Δ.Σ., την ημέρα των εγκαινίων της Έκθεσης συναντήθηκαν με τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου συζήτησαν για τις δράσεις του Συλλόγου και για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής ενώ παράλληλα, του ανέλυσαν τους προβληματισμούς των επιχειρηματιών για την υπάρχουσα κατάσταση. Ο Υπουργός από την πλευρά του συγχάρηκε τον Εμπορικό Σύλλογο για τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσει και για την κοινωνική του δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: