Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013

Ακύρωσε ο Ρέμος συναυλία του στη Χαλκιδική


Ακύρωσε την προγραμματισμένη για τις 17 Αυγούστου συναυλία του στη Φούρκα της Χαλκιδικής ο Αντώνης Ρέμος, μετά το... φορο-σαφάρι του ΣΔΟΕ, σε ανάλογους συναυλιακούςχώρους.


Σε ανακοίνωση του τραγουδιστή, που δημοσιεύει το voria.gr,
ο ίδιος κάνει λόγο για "υπερβολές που παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό όσον αφορά τους ελέγχους, επιβεβλημένους καταρχήν, στο χώρο της συναυλιακής / καλοκαιρινής διασκέδασης".

Σύμφωνα με τον Αντώνη Ρέμο, εξαιτίας των ελέγχων είναι εξαιρετικά δύσκολη η συμμετοχή των καλλιτεχνών καθώς "ενώ δεν είναι δυνατόν να ελέγχουν οι ίδιοι τη νομιμότητα λειτουργίας των χώρων που τους φιλοξενούν, εύκολα καθίστανται συνυπαίτιοι για οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά των επιχειρήσεων αυτών".

Και προσθέτει: "Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί αυτή η κατάσταση το γεγονός ότι κάποιες περιοχές όπως η Χαλκιδική βρέθηκαν αίφνης στο στόχαστρο υπερβολών από κάθε πλευρά.
Δεν επιθυμώ να γίνω συμμέτοχος σε καμία υπερβολή γι' αυτό, και αποφάσισα να ακυρώσω τη συναυλία στη Χαλκιδική και ενόψει της έναρξης των προγραμματισμένων εμφανίσεών μου στη Θεσσαλονίκη, καλώ όλους τους φίλους μου να συναντηθούμε εκεί από τις 23 Αυγούστου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: