Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

«Κολοσσιαίο έγκλημα απέναντι στο λαό και στη χώρα»


«Κολοσσιαίο έγκλημα απέναντι στο λαό και στη χώρα» χαρακτήρισε την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του σε ανοικτή συγκέντρωση στο Περιστέρι και προειδοποίησε ότι «όσοι το διαπράξουν θα....




φέρουν ακέραια την ευθύνη για τα δεινά και την καταστροφή που θα προκαλέσουν στις επόμενες γενιές». Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ στον Πρωθυπουργό τονίζοντας ότι «η πρόθεση του κυρίου Παπαδήμου είναι να ασκεί την πρωθυπουργία ελέω τραπεζών και να εφαρμόσει στο ακέραιο κάθε απαίτηση του κεφαλαίου όσο παράλογη και ισοπεδωτική και αν είναι» αλλά και στα κόμματα της συγκυβέρνησης επισημαίνοντας ότι «τα κόμματα που τον στηρίζουν στήνουν ολόκληρο θέατρο, όχι γιατί έχουν κάποιο πρόβλημα με την πολιτική αυτή, αλλά επειδή προσπαθούν να διασώσουν κάτι από την καταρρακωμένη εκλογική τους επιρροή».

Παράλληλα καταλόγισε στη ΝΔ απροκάλυπτο πολιτικό τυχοδιωκτισμό κα σημείωσε ότι «χρειάζεται νέα διακυβέρνηση με πυρήνα τις δυνάμεις της αριστεράς».

Ο κύριος Τσίπρας ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «αντί για το αδιέξοδο PSI αντιπροτείνει τριετή αναστολή πληρωμών, αναδιανομή του πλούτου, παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και στήριξη της απασχόλησης» και κάλεσε την κοινωνία να ξεσηκωθεί και με τη στήριξη της να συγκροτηθεί ένας νέος συνασπισμός εξουσίας. Αναφερόμενος στην επαπειλούμενη μείωση των μισθών, χαρακτήρισε «σκάνδαλο» την επιμονή της κυβέρνησης να πιέζει τους εργοδότες και την ΠΑΣΚΕ, να συμφωνήσουν με αυτό που θέλει.
 http://www.trelokouneli.gr/2012/01/blog-post_9824.html#ixzz1kMEvyKqc

Δεν υπάρχουν σχόλια: