Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Φθηνή πατάτα παντού...


Μία ακόμα πρωτοβουλία για την προμήθεια βασικών αγαθών χωρίς μεσάζοντες. Πρόκειται για τον δήμο Γαλατσίου, ο οποίος θα διανείμει πατάτες Νευροκοπίου σε πολύ χαμηλές τιμές. Ο δήμος καλεί τους δημότες και...
 κατοίκους του Γαλατσίου να συμπληρώσουν την αίτηση παραγγελίας, έντυπο της οποίας θα βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους) τηλ.210-2143300 ή ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου - http://www.galatsi.gov.gr στην ενότητα «Νέα–Ανακοινώσεις».

Η συλλογή των αιτήσεων ξεκινά τη Δευτέρα 5 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 9 Μαρτίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν το έντυπο παραγγελίας στο ισόγειο του Δημαρχείου από τις 09:00 έως τις 17:00. Σημειώνεται ότι θα διατίθενται συσκευασίες των 20 κιλών με 6,40 ευρώ και των 30 κιλών με 9 ευρώ στις τιμές περιλαμβάνεται και ο ΦΠΑ 13%. Η κάθε παραγγελία δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 60 κιλά.

Η πρώτη φάση της διανομής θα πραγματοποιηθεί από τους ίδιους τους παραγωγούς, αυστηρά, σύμφωνα με τα έντυπα παραγγελίας τη Δευτέρα 12 Μαρτίου μετά τις 09:00 στο χώρο του υπαίθριου παρκινγκ δίπλα στο Δημαρχείο.
Πηγή: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: