Σάββατο, 3 Αυγούστου 2013

Σκοπιανός προσπάθησε να ληστέψει κοσμηματοπώλη στη Σάρτη

Σκοπιανός προσπάθησε να ληστέψει κοσμηματοπώλη στη Σάρτη
Συνελήφθη στη Σάρτη Χαλκιδικής, ένας 46χρονος Σκοπιανός ο οποίος αποπειράθηκε να διαπράξει ληστεία σε βάρος 52χρονου ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία με τις κατηγορίες της απόπειρας διάπραξης ληστείας, της πρόκλησης απλών σωματικών βλαβών, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι, ο προαναφερόμενος εισήλθε στο κοσμηματοπωλείο ενός 52χρονου και με την απειλή όπλου ζήτησε από αυτόν να τοποθετήσει κοσμήματα μέσα σε μια σακούλα, πλην όμως ο τελευταίος αντέδρασε, κατάφερε να αφοπλίσει τον δράστη ο οποίος τράπηκε σε φυγή.
Κατά τη διαφυγή του, ο δράστης προκάλεσε σωματικές βλάβες στον 52χρονο ημεδαπό και ύστερα από προτροπές του για βοήθεια, ακινητοποιήθηκε από λοιπούς καταστηματάρχες, ύστερα από πάλη και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.
Το πιστόλι καθώς και μία γεμιστήρα με πέντε φυσίγγια κατασχέθηκαν ως μέσω τέλεσης του εγκλήματος. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: