Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ Γ.ΓΚΙΛΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Επανεκλέγεται στη διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής η παράταξη «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» του Γιώργου Γκιλή, η οποία σάρωσε σε ψήφους όλα τα τμήματα.

Σε πολύ υψηλά ποσοστά ωστόσο, κυμάνθηκε η αποχή των εμπόρων και επαγγελματιών της Χαλκιδικής, καθώς γύρισε την πλάτη στις εκλογές του Επιμελητηρίου περίπου το 75% των εγγεγραμμένων μελών του.

Η παράταξη «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» του Γιώργου Γκιλή έλαβε 1391 ψήφους (79%), η παράταξη «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ» της Στέλλας Μπαλάση 234 ψήφους (13%) και η παράταξη «ΑΝΑΠΤΥΣΣΩ / ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» του Αθανάσιου Αβέρη 137 ψήφους (8%).


Χωρίς να έχουν ανακοινωθεί τα επίσημα αποτελέσματα ο κ. Γκιλής φαίνεται να κερδίζει 19 έδρες και από μία η κ.Μπαλάση και ο κ.Αβέρης.




Ο νεοκελεγής πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Γκιλής μιλώντας στο halkdikinews.gr και σχολιάζοντας το αποτέλεσμα έκανε λόγο για δικαίωση των κόπων και της δουλειάς που έγινε όλα αυτά τα χρόνια στο Επιμελητήριο. «Θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε αρωγοί και θα είμαστε πάντα δίπλα στον επαγγελματία και επιχειρηματία» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Γκιλής.


Του Θοδωρή Δούκα
halkidikinews





Δεν υπάρχουν σχόλια: