Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Τι έδειξε το νέο «σαφάρι» ελέγχων της αστυνομίας στη Χαλκιδική [βίντεο]

Σε «σαφάρι» ελέγχων επιδόθηκε η ΕΛ.ΑΣ. στη Χαλκιδική, καθώς έκανε διαδοχικές «επισκέψεις» σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγεινομικού ενδιαφέροντος. Συγκεκριμένα ελέγχθηκαν 246 άτομα και 108 οχήματα, και κατά τη διάρκεια αυτών διαπιστώθηκαν 63 παραβάσεις, ενώ συνελήφθησαν οχτώ άτομα.
Στους ελέγχους που έγιναν το πρωί της Δευτέρας στην ευρύτερη περιοχή της Κασσανδρείας Χαλκιδικής, στους οποίους μετείχε και κλιμάκιο από την Οικονομική αστυνομία και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος, διαπιστώθηκαν κατά κύριο λόγο υγειονομικές παραβάσεις και έλλειψη αστυνομικής άδειας εργασίας. Ακόμη εντοπίστηκαν φορολογικές παραβάσεις, κατανάλωση αλκοόλ από ανήλικους, ανασφάλιστο προσωπικό και παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας μεταξύ άλλων.
Από τους οκτώ που συνελήφθησαν, οι τέσσερις κατηγορούνται γιατί οι επιχειρήσεις τους δεν είχαν άδεια λειτουργίας, ενώ οι υπόλοιποι για διατάραξη κοινής ησυχίας, τροποποίηση υγειονομικών όρων λειτουργίας σε κατάστημα, παραβίαση ωραρίου λειτουργίας κι ένας για καταδικαστική απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: