Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Το ΣΔΟΕ ματαίωσε το live γνωστού τραγουδιστή στην Καλλιθέα





Πλήθος παραβάσεων εφαρμογής των διατάξεων του ΚΦΑΣ διαπίστωσε το ΣΔΟΕ σε έλεγχο που πραγματοποίησε τα ξημερώματα σε κέντρο διασκέδασης στην Καλλιθέα Χαλκιδικής όπου εμφανιζόταν ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Κιάμος.



Οι παραβάσεις, σύμφωνα με το ΣΔΟΕ πολλές και έτσι οι θαμώνες και ο γνωστός καλλιτέχνης έπρεπε να αφήσουν το κέντρο διασκέδασης και να αποχωρήσουν...




Οι παραβάσεις καταλογίστηκαν και διατάχθηκε το κλείσιμο του καταστήματος για τις επόμενες 48 ώρες σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 του Ν. 2523/97. Ο τραγουδιστής είχε προγραμματίσει δύο εμφανίσεις στο συγκεκριμένο χώρο, την Παρασκευή 2 Αυγούστου, και σήμερα Σάββατο.


Εξάλλου, από 1 Αυγούστου συνεργεία του ΣΔΟΕ βρίσκονται ξανά στη Χαλκιδική, όχι μόνο για να ελέγξουν καταστήματα εστίασης για το μείωση του ΦΠΑ, αλλά και παντώς είδους επιχειρήσεις, ειδικά τις εποχιακές, στις πολυσύχναστες περιοχές του νομού.



halkidikinews.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με το κατάστημα, Εργοστάσιο Κάρολος Φιξ (το οικοδόμημα «μπουζούκια” είναι αυθαίρετο κτίσμα, χωρίς άδεια δόμησης, χωρίς άδεια λειτουργίας για κέντρο διασκέδασης, με εκκρεμοδικία στους τότε διαχειριστές του, επιχειρηματίες για καταστροφές που κάνανε σε «διατηρητέο μνημείο βιομηχανικής κληρονομιάς» όπως είχε ανακηρυχτεί) στη περιοχή σφαγεία Θεσσαλονίκης, 26ης Οκτωβρίου. Είναι δημοσιευμένη στο τύπο η έφοδος της αστυνομίας και η εύρεση κρυμμένων μηχανών «φρουτάκια» που τα είχανε αποθηκεύσει οι ιδιοκτήτες του «μπουζουξίδικου». Κάνανε και άλλες δουλειές δηλαδή, έως και κομμωτήρια. Όλα αυτά γράφτηκαν στις τοπικές εφημερίδες και στο Αγγελιοφόρο, επί θητείας δημάρχου, του «ισοβίτη» όπως μετονομάστηκε.

Το 2013 τον Αύγουστο η Αστυνομία, ΣΔΟΕ κτλ της Ελλάδας κόπτονται για την λειτουργία, άδεια του ΦΙΞ Χαλκιδικής (άνηκε ή και τώρα ακόμη ανήκει στους ίδιον/ους επιχειρηματίες) τη στιγμή που επί σειρά ετών, από το 2002 που πρωτόλειτούργησε το ΦΙΞ Θεσσαλονίκης μπουζούκια με Δημήτρη Χρυσοχοίδη δεν σταμάτησε ποτέ η λειτουργία του, μα ποτέ… ταυτόχρονα με το ΦΙΞ Χαλκιδικής 12 έτη, έχουνε ίδια συν-λειτουργία. Με τις πολύαρίθμητες σαιζόν να καλύπτονται από τον τραγουδιστή που εμφανίζεται τώρα, που δηλώνει άγνοια... αθώος και καημένος για όλα αυτά. Και έβαλε και θρασύτατα και ανακοίνωση στο FACEBOOK «Όυδόλως ευθύνεται» και πήγε να μας εντυπωσιάσει με τα Ελληνικά που τα του υπαγόρευσε ο δικηγόρος του… αλλά δεν μας έπεισε, διότι γνώριζε εδώ και 12 χρόνια που συχνά συνεργάζεται με το Φιξ Θεσσαλονίκης + Χαλκιδικής τι γίνεται. Σπάστα και ξαναρίχτα, μεγάλη είναι η οικονόμα. Αφού τα γράψανε οι εφημερίδες για τις άδειες εδώ και 12 χρόνια, και τα ΜΜΕ και η ΤV ή είναι τόσο Τσίου το αγόρι;; που δεν γνώριζε. Μήπως έχει πάει Τορίνο με νταλίκα; αλλά πέρασε από την Καβάλα; Εδώ και 12 χρόνια που συνεργάζεται δεν ήξερε ότι το κατάστημα είναι παράνομο και δεν κόβει απόδειξη μάλιστα! Ο αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης θα μπει σε διαθεσιμότητα που επί 12 χρόνια δεν έκλεισε το ΦΙΞ Θεσσαλονίκης;
Μετά υπολήψεως!