Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Χριστούγεννα στο Δήμο Πολυγύρου



Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας συνεχίζονται στο Δήμο Πολυγύρου οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Φορείς, σύλλογοι και εθελοντές ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα εορταστική για μικρούς και μεγάλους.

Την καθιερωμένη της Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με ύμνους και κάλαντα Χριστουγέννων θα πραγματοποιήσει η Παιδική Χορωδία Πολυγύρου τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013, στις 7.00 μ.μ., στον Ιερό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου στον Άγιο Πρόδρομο. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Πολυγύρου και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Στις Καλύβες ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Μηκύβερνα" οργανώνει εκδηλώσεις με τίτλο "Χριστουγεννιάτικη Μαγεία" από τις 21 έως τις 30 Δεκεμβρίου 2013. Στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλυβών θα λειτουργεί Χριστουγεννιάτικη αγορά ενώ τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να επιδοθούν σε κατασκευές, παιχνίδια, χόκεϊ, ποδοσφαιράκι. Το αγαπημένο καρουζέλ θα προσφέρει απίστευτες στιγμές χαράς σε αγόρια και κορίτσια. Τη μαγεία των Χριστουγέννων στις Καλύβες μπορούμε να νιώσουμε από τις 5.00 μ.μ. ως τις 9.00 μ.μ.
Στις 23 και 24 Δεκεμβρίου ο χώρος θα είναι ανοιχτός και το πρωί από τις 10.00 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ.. Kλειστά θα είναι ανήμερα των Χριστουγέννων.
Στον Άγιο Πρόδρομο η Νεολαία Αγίου Προδρόμου παρουσιάζει την παράσταση "Η Μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα" του Ευγένιου Τριβιζά το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013 στις 6.00 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο. Είσοδος: 2 ευρώ (μαθητές γυμνασίου και άνω).
Στο μεταξύ συνεχίζεται έως τις 18 Δεκεμβρίου 2013 στον πεζόδρομο του Πολυγύρου η Έκθεση Βιβλίου, που οργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου. Ώρες λειτουργίας: 8.30 π.μ. - 2.30 μ.μ. και 5.30 μ.μ. - 9.00 μ.μ..
Τέλος με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιούνται οι χριστουγεννιάτικες δράσεις στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου. Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 5.30 μ.μ. το πρόγραμμα περιλαμβάνει "Τα Χριστούγεννα στην ελληνική λογοτεχνία» για μαθητές Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού.


Η λήξη του προγράμματος θα γίνει στο Κέντρο Νεότητας Πολυγύρου με μία γιορτή ανοιχτή για όλα τα παιδιά, την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: